06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

IM Staffing staat voor

R

Kwaliteit

R

Snelheid

R

Continuïteit

R

Persoonlijke betrokkenheid

IM Staffing Services staat voor Ivanka Meulman Staffing Services. Ik ben een enthousiaste, betrokken, initiatiefrijke doorzetter. Getrouwd met mijn man Micha en moeder van twee volwassen kinderen. Dol op hardlopen, hockey, maar ook op koffie en rode wijn. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Daarna ben ik ruim vier jaar werkzaam geweest bij de KLM.

In 2000 vond ik mijn passie in de uitzendbranche. De dynamiek, de afwisseling, maar bovenal het persoonlijke contact met aan de ene kant opdrachtgevers en aan de andere kant kandidaten. Geen dag die hetzelfde is, met als hoogtepunt het maken van de juiste match. Niets waardevoller voor mij dan een blije kandidaat en een tevreden opdrachtgever.

Achtereenvolgens heb ik bij de top 3 bedrijven in de uitzendwereld gewerkt; de Randstad Holding, de USG Holding en Manpower. Ik bekleedde de functies van Intercedent, Sales Executive en Vestigingsmanager. In deze functies lag de focus steeds op het bemiddelen van office personeel in de regio IJmond en Haarlem.

Al het positieve wat ik in deze bedrijven en functies geleerd heb, bundel ik sinds 2013 in IM Staffing Services. En ook als ondernemer leer ik veel en blijf ik graag op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vakgebied; de afgelopen jaren haalde ik mijn HBO Personeelsmanagement, DISC-certificering en op de planning staat Loopbaanadvisering.