06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Voor een productiebedrijf in IJmuiden ben ik op zoek naar een fulltime(38 uur) commercieel binnendienst medewerker.

Wat ga je doen?

Samen met drie andere medewerkers op de binnendienst ondersteun je de buitendienstmedewerker. Je voert orders in, volgt de orders, houdt contact met de productieafdeling(waar je ook gewoon naar toe kan lopen om te vragen hoe het gaat) en koopt materialen in bij leveranciers. Zo’n 80% van de werkzaamheden gebeurt via de mail. Bij onduidelijkheden bel je orders na. Je adviseert klanten, zorgt voor passende producten en vindt het ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe afzetmogelijkheden, meer omzet binnen te halen.

Wie zoeken zij?

Je hebt minimaal MBO werk/denkniveau en drie jaar ervaring in een zelfde functie. Je bent leergierig, initiatiefrijk, commercieel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. En je bent fulltime beschikbaar(elke vrijdag sluit het bedrijf om 15.00).

Mijn opdrachtgever biedt: een verantwoordelijke functie met uitdaging en persoonlijke groei. Ze vallen onder de metaalcao; dus pensioen en reiskosten zijn ook goed geregeld. Salaris ligt tussen de €2300 en €3500(afhankelijk van ervaring). Je treedt meteen in dienst bij mijn opdrachtgever zelf.

Interesse? Mail; zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.