06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Duik in de wereld van onroerend goed bij een dynamisch notariskantoor in het centrum van een historische stad. Als Junior Medewerker op onze onroerend goed afdeling, krijg je de kans om direct bij te dragen aan de eigendomsoverdracht van woningen en het vestigen van hypotheken. Geniet van een plezierige werkomgeving, direct een contract bij de notaris en een salaris dat meegroeit met je ervaring. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.

Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie in het hart van Haarlem, gevestigd in een prachtig historisch pand? Voor ons notariskantoor zijn we op zoek naar een leergierige Administratief Medewerker.
Wat bieden we:

  • Direct een contract bij de notaris.
  • Salaris tussen €2300 en €2800 per maand(heb jij al werkervaring bij een notaris: dan is een hoger salaris natuurlijk mogelijk).
  • Leerzame functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Plezierige werkomgeving met 18 collega’s die ook instellingen en goede doelen ondersteunen.

Wat ga je doen: Als Junior Medewerker op onze onroerend goed afdeling, focus je voornamelijk op het verwerken van inkomende koopovereenkomsten. Je zult betrokken zijn bij de eigendomsoverdracht van verkochte woningen en het vestigen van hypotheken. Je maakt dossiers aan, voert eerste onderzoeken uit, plant afspraken in en fungeert als eerste aanspreekpunt voor betrokken partijen.
Naarmate je ervaring groeit, kun je taken uitbreiden naar het opstellen van notariële aktes voor eigendomsoverdrachten en hypotheekaktes.

Solliciteer nu! Stuur snel je cv. Motivatiebrief is niet nodig. We kijken uit naar je sollicitatie en bieden een unieke kans om je carrière te starten of verder te ontwikkelen in een dynamisch notariskantoor in het centrum van Haarlem.
Mis deze kans niet!

Wie ben jij:

  • MBO werk/denkniveau.
  • Communicatief vaardig, leergierig, klantvriendelijk en nauwkeurig.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Administratieve ervaring is een pluspunt, maar starters zijn ook welkom.