Vacatures

Verkoper Binnendienst

Voor de vestiging in Heemskerk (en straks Haarlem) zijn wij per direct opzoek naar een:

Technisch Verkoper binnendienst (fulltime)

Wat ga je doen?
De Technisch Verkoper Binnendienst, ook wel Sales Desk Engineer, werkt en denkt op MBO/HBO niveau. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het telefonisch contact onderhouden met de klant, offertes aanbieden, opvolgen en beheren, het geven van technische ondersteuning aan klanten, bezoekafspraken voor – en in nauwe samenwerking met de buitendienst inplannen, het begeleiden van klant specifieke ontwikkelingen en het bieden van ondersteuning tijdens diverse beurzen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en commercieel ingestelde kracht met ondernemers mentaliteit. Je bent het aanspreekpunt van de binnendienst, proactief en signaleert kansen. Betrokkenheid en samenwerking is essentieel en je voelt je derhalve verantwoordelijk voor het behalen van de team-doelstellingen. Je bent zeer nauwkeurig in je werk, je weet je werk goed te organiseren, houdt ook bij werkdruk overzicht. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt een duidelijk aanwezige affiniteit mèt- en passie voor techniek en ontwikkeling. Een flexibele instelling evenals een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
– Een marktconform salaris (en bonus)
– 27 vakantiedagen
– Pensioen
– Interne opleiding / training – Een afwisselende baan in een professioneel en resultaatgericht team bij een groeiend bedrijf.

Met ons team in Heemskerk, zijn wij verantwoordelijk voor de markt in de Benelux. Hier werken wij aan het vinden van nieuwe klanten en markten, geven technische ondersteuning aan bestaande- en potentiële klanten en zorgen voor de logistieke afhandeling. Kwaliteit en een uitmuntend serviceniveau zijn te allen tijde ons uitgangspunt.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →