Vacatures

Secretaresse 32 uur

Spreekt het jou aan om te werken bij een dynamisch middelgroot bedrijf, waar iedereen elkaar nog kent, de lijntjes kort zijn? Heb je ervaring als secretarieel medewerker? 32 uur per week beschikbaar (in ieder geval op woensdag. Donderdag, vrijdag)? Lees dan snel verder!

Met ons team in Heemskerk (en binnenkort in Haarlem), bestaande uit ca 45 personen, zijn wij verantwoordelijk voor de markt in de Benelux. Hier werken wij aan het vinden van nieuwe klanten en markten, geven technische ondersteuning aan bestaande- en potentiële klanten en zorgen voor de logistieke afhandeling. Dit doen wij in nauwe samenwerking met elkaar, waarbij een fijne werksfeer en wat humor op zijn tijd, hoog in het vaandel staat. Kwaliteit en een uitmuntend serviceniveau zijn ten alle tijden ons uitgangspunt.

Wat ga je doen?
Als secretarieel medewerker verricht je uiteenlopende secretariële, facilitaire en ondersteunende werkzaamheden en ben je het (telefonische) aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het beantwoorden van binnenkomend emailverkeer en telefoon, het bijhouden van de interne agenda, boeken van reizen en hotels, voor gasten of collega’s, ondersteunend bij de organisatie van beurzen, tijdelijke projecten op diverse afdelingen, bestellen van kantoorbenodigdheden en, wanneer aan de orde; het mede organiseren van evenementen. Naast deze standaard taken, is er altijd ruimte om verbeteringen door te voeren en hier zelf een invulling aan te geven. (Denk aan onze aanstaande verhuizing en alles wat daarbij komt kijken!)

Wie ben jij?
Bij voorkeur heb je ervaring als secretaresse. Je bent service gericht, representatief en beschikt over goede vaardigheden van diverse PC programma’s (Word, Excel, Powerpoint, etc). Je hebt een hands-on mentaliteit en staat proactief in je werk, ziet kansen en overziet het proces. Je bent van nature iemand die het werk graag naar zich toe trekt. Zeker bij onze aanstaande verhuizing kunnen wij dit goed gebruiken! Je bijt je vast in je werk en laat pas los als je het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarnaast ben je georganiseerd, stressbestendig en bovenal nauwkeurig. Een flexibele instelling, evenals een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, zijn een vanzelfsprekendheid. Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, of werkt- en denkt op dit niveau.

Jouw woonplaats is bij voorkeur in de regio van ons huidige – of toekomstige kantoor in Haarlem.
Salarisindicatie ligt op €2400-€2800 bruto per maand bij fulltime.

Interesse? Mail dan zo snel mogelijk je curriculum vitae. Motivatiebrief is niet nodig.

Posted in: Administratieve Vacatures

Leave a Comment (0) →