06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Mijn opdrachtgever is een dynamisch internationaal bedrijf. Veel medewerkers starten als operator en blijven er jarenlang werkzaam. Als operator of groeien door naar de functie van teamleider. Het is een gezellig informeel bedrijf waar je je snel thuis zal voelen. Ze zijn actief in de Foodbranche. Gevestigd in Amsterdam Westpoort(aan de kant van IJmuiden) met gratis parkeergelegenheid. Nu zijn ze  zoek naar een:

Operator

In deze functie verricht je verschillende werkzaamheden binnen de productie. Je voert in opdracht van de shiftleader diverse werkzaamheden uit, je bedient en stelt apparatuur in, bewaakt en stuurt de bewerkingen en processen bij, lost eerste lijnstoringen zelfstandig op, verricht preventief en periodiek onderhoudswerk en je houdt machines en werkomgeving schoon. Als Operator werk je in een vijfploegendienst.

Wij verwachten:

Een afgeronde opleiding MBO 3 AOT of Vapro A of Vapro B en relevante werkervaring in de procesindustrie. Verder ben je gemotiveerd, flexibel, enthousiast en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden:

Een afwisselende functie van operator in een vijfploegendienst, met een bijbehorende ploegentoeslag van 31%. Mijn opdrachtgever kent een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische werkomgeving. Voor deze functie geldt dat de salariëring in overeenstemming is met de zwaarte hiervan(Salarisrange ligt tussen de € 2169,- en € 3041,-  exclusief de ploegentoeslag).

Solliciteren:

Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.