Vacatures

Medewerker Verkoop Binnendienst 32-40 uur

Mijn opdrachtgever is gevestigd in een prachtig nieuw kantoor in Heiloo. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch en gemotiveerd team van ruim 30 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verkoop, marketing en distributie van de merken in de Benelux.

De functie
Het is de verkoop binnendienst, bestaande uit een informeel team van 6 medewerkers, die vanuit het kantoor in Heiloo het directe dagelijkse contact vormt met onze relaties. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, verkoopmedewerk(s)ter binnendienst (32 – 40 uur).

De werkzaamheden

Binnen een hecht en dynamisch team ben je in het dagelijks werk verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van telefonische en schriftelijke bestellingen. Ook de eindcontrole hierover en ondersteuning van overige verkoopactiviteiten behoren tot je takenpakket. Soms is het rustig maar over het algemeen zijn de middagen druk en hectisch.

Wij zoeken

Mijn opdrachtgever is op zoek naar een flexibele, betrokken en spontane persoonlijkheid, met een klantgerichte instelling en verkoop(binnendienst)ervaring. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, in woord en geschrift. Gezien de locatie van ons bedrijf is het prettig als je in (de directe omgeving van) Heiloo woont.
Wij bieden
Mijn opdrachtgever biedt een leuke, afwisselende baan op basis van een half jaar contract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, waar flexibele werktijden, een prima salaris(€2200 a €2400 bij fulltime per maand) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, vanzelfsprekend zijn.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →