06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Behoud jij het overzicht in het magazijn en ben jij proactief? Houd je van hard werken? Heb je een dienstverlenende instelling én teamspirit? Dan is mijn opdrachtgever op zoek naar jou.

Wat wij bieden

Werken in een familiebedrijf met een informele sfeer, een bruisende onderneming die volop groeit, maar kwaliteit hoog houdt.

Salarisindicatie ligt tussen €2228 en €2900. Werktijden zijn van 7.00 tot 16.00. Van maandag tot en met vrijdag.

Mijn opdrachtgever valt onder de Metaalcao. Dus pensioen, reiskosten zijn goed geregeld en in vaste dienst heb je naast 24 vakantiedagen ook nog 13 adv dagen. Er zijn meer dan genoeg doorgroei en opleidingsmogelijkheden; er is zelfs een eigen academy. En regelmatig worden er leuke dingen georganiseerd; van BBQ’s, kerstontbijtjes tot en met bedrijfsfeesten.

Over het bedrijf

Mijn opdrachtgever is een familiebedrijf actief in de techniek. Er is een informele werksfeer op de werkvloer. De lat wordt wél hoog gelegd, want alles draait om kwaliteit. Daarom bieden zij een bovengemiddeld salaris, knappe spullen en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen deze organisatie. Wat we daarvoor terugvragen: hard werken, passie voor techniek, een dienstverlenende instelling én teamspirit.

Wat ga je doen

Als magazijnbeheerder zorg je ervoor dat de monteurs de juiste materialen krijgen om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren, je zorgt voor de juiste voorraad in het magazijn en je voorziet de monteurs van kleding en gereedschap. Daarnaast beheer en bewaak je de uitgeleende gereedschappen en verzorg je de goederenontvangst.

Het verrichten administratieve handelingen behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daar ben je ongeveer 60% van de tijd mee bezig. Van voorraadbeheer en inkoop van de technische artikelen maar ook koffie/thee/limonade voor de hele organisatie. Alle in en uitgaande goederen registreer je in het systeem. Dit doe je in je eigen kantoortje.

De overige 40% help je mee in het magazijn met de ontvangst en uitgave van goederen.

Wat wij vragen

  • MBO werk/denkniveau
  • Relevante werkervaring. Bij voorkeur heb je werkervaring bij een technisch bedrijf

Solliciteren? Ik heb alleen je cv nodig!