06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Wij zoeken niet zomaar een Logistiek medewerker. Je hebt ideeën, denkt in kansen en eigen verantwoordelijkheid stimuleren jou tot verbetering. Wil jij samen met jouw collega’s uit iedere dag het beste halen en weet je van aanpakken? Dan pas jij bij ons.

Belangrijkste taken Logistiek Medewerker:

  • Je bent het aanspreekpunt voor de klant, werkt nauw samen met de planners en je onderhoudt de contacten met de transporteurs, fabrieken en magazijnen;
  • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de leveringen en het transport daarvan naar de diverse (interne) klanten.
  • Je coördineert afroepen, houdt contracten bij en organiseert de levering aan de klant van A tot Z. Je denkt mee over verbetervoorstellen voor een verhoging van de efficiency van de desk.

Wij zoeken een collega die voldoet aan het volgende profiel:

Jij houdt van dynamiek, wisselende logistieke uitdagingen en denkt verder dan jouw eigen afdeling. Je bent hands-on, accuraat en hebt een sterk gevoel voor plannen, organiseren en coördineren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels). In stressvolle situaties ben jij degene die het overzicht houdt, positief blijft en problemen helpt oplossen.

Je hebt een opleiding op minimaal MBO 4 niveau. Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een Customer Service rol, waardoor douanedocumenten, import & export geen onbekende zijn. Ervaring met SAP is een pre.

Wij bieden:

Een fulltime functie in een snel groeiend bedrijf in de foodbranche. Meteen in dienst bij de opdrachtgever zelf. Het bedrijf, gelegen in Amsterdam-Westpoort, kent een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische en internationale werkomgeving met vele uitdagingen. Voor deze functies geldt dat de salariëring in overeenstemming is met de zwaarte hiervan(tussen de €2300 en €3000 bruto per maand).

Solliciteren:

Mail zo snel mogelijk je cv. Motivatiebrief is niet nodig.