06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Voor ons hoofdkantoor te Haarlem zijn wij op zoek naar een:

Medewerker(s) klantenservice (m/v), 24 – 32 uur per week

(deels werken vanuit huis mogelijk)

De klantenservice van mijn opdrachtgever is een actief en divers team van medewerkers. Zij zijn nu op zoek naar doorgewinterde telefoontijgers, die HUN ambitieuze en gezellige team komen versterken. De afdeling bestaat uit een twaalftal dames en heren, tussen de 30 en 63 jaar.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s van de afdeling klantenservice verzorg je de herhaalbestellingen van onze productgroepen. Ons klantenserviceteam streeft naar een optimaal servicelevel waarbij een tevreden klant altijd het einddoel is. In deze functie staat de telefoon “roodgloeiend” en zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de telefonische bestellingen en de administratieve afhandeling hiervan. De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur en je vindt het geen probleem om je, in overleg, in te zetten bij de beschikbaarheidsdienst buiten openingstijden.

Wat neem je mee?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar recente ervaring op een callcenter (vanwege hectische werkomgeving een must!)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een flexibele instelling / houding is een must;
  • Proactieve houding en klant-, oplossings- en resultaatgericht;
  • Ervaring en/of affiniteit met de zorg;

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige parttime baan (24-32 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen. Het is mogelijk deze functie ook, in overleg, deels vanuit huis in te vullen. Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden(pensioen, zorgverzekering, personeelskorting, bonusregeling, vrijdagmiddagborrel) en een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Interesse?
Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.