06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s van de afdeling Klantenservice verzorg je de bestellingen van onze producten. Ons klantenservice team streeft naar een optimaal servicelevel waarbij een tevreden klant altijd het einddoel is. In deze functie staat de telefoon “roodgloeiend” en zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de telefonische bestellingen en de administratieve afhandeling hiervan. De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

 Wat neem je mee?
·       Minimaal 1 jaar recente ervaring op een callcenter. Dit is echt een must. Zonder deze ervaring heeft het geen zin om te reageren.
·       MBO werk- en denkniveau. Computerervaring en administratief inzicht.
·       Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
·       Proactieve houding en klant-, oplossings- en resultaatgericht maar ook nauwkeurig.
·       Je werkt graag zelfstandig maar verliest het gezamenlijk resultaat nooit uit het oog. 

Gloeiende oren en de beste resultaten
Jouw drijfveren? Je kijkt uit naar elk telefoontje en vindt het een uitdaging om de klantvraag juist te interpreteren zodat je goed aan kan sluiten op de behoefte van die klant. Betrokkenheid en gedrevenheid om de beste resultaten te behalen is voor jou een tweede natuur. Jouw werkdag is pas positief afgesloten als je oren gloeien en je er zeker van bent dat je jouw klanten naar tevredenheid hebt geholpen.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen.  Salaris ligt tussen de €2270 en €2870 bruto per maand afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Mail dan zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.