Vacatures

Klantenservice Medewerker 32-40 uur

Voor de afdeling Klantenservice met als standplaats Amsterdam Sloterdijk hebben wij ruimte voor meerdere
Medewerkers Klantenservice(32-40 uur)

Waar kom jij te werken?
De afdeling Klantenservice medewerkers zorgen gezamenlijk voor het correct, adequaat en klantgericht aannemen, registreren en oppakken en oplossen van klantvragen, orders, vragen en klachten, die via telefoon of e-mail binnenkomen. Onder aansturing van de Manager Klantenservice, bedient de Klantenservice de klanten in Noord Nederland en onze landelijke klanten, waar nodig in afstemming met de afdelingen Planning en Sales. De sfeer op de afdeling is informeel en dynamisch. Klantgerichte, correcte en snelle dienstverlening staat hoog in het vaandel, richting klanten en collega’s.

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?
Als Medewerker Klantenservice neem je klantvragen, orders en klachten aan, via telefoon, e-mail en chat. Voor zaken die je niet zelf kunt oplossen stem je af met collega’s van andere afdelingen. Zaken die je zelf kunt oplossen pak je op en handel je binnen het gestelde tijdskader af. Je beantwoordt de vraag van de klant, verschaft de klant informatie over de dienstverlening van en informeert de klant over de status en voortgang van zijn/haar vraag. Je bent alert op signalen ter verbetering of uitbreiding van de dienstverlening en bent proactief in het oppakken van deze signalen. Informatie over de klant en diens vraag, order of klacht, registreer je helder en volledig in het systeem, zodat informatie teruggevonden, uitgedraaid en geanalyseerd kan worden.

Onze kernwaarden:
Energiek, Samen, Ondernemend, Verantwoordelijk
Voor deze functie heb je enige jaren ervaring op een klantenservice in een commerciële of logistieke omgeving. Daarnaast is kennis van MS Office en SAP een pré.

Wat wij bieden:
Je komt te werken bij een ambitieuze en internationale organisatie (Europees marktleider), met een informele en resultaatgerichte cultuur en een gezonde financiële positie. Vanuit deze boeiende organisatie bieden we jou:
Startsalaris ligt op € 12,48-€12,98 bruto per uur. Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen; Collectiviteitskorting op ziektekosten- en andere verzekeringen; Voordelige deelname aan bedrijfsfitness; Aansluiting bij het pensioenfonds, reiskostenregeling indien van toepassing.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je de uitdaging aangaan bij een dynamische organisatie? Dan zien wij jouw curriculum vitae tegemoet graag tegemoet!
Soort dienstverband: Onbepaalde Tijd. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →