06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Voor ons hoofdkantoor in Beverwijk zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 4 dagen per week(32 uur).

Heb jij een voorliefde voor cijfers en beschik jij over analytisch vermogen waardoor je het verhaal begrijpt achter de financiële gegevens? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Je werkt in deze functie(s) nauw samen met de Controller en de HR-Assistent.

Wat bieden wij:

Mijn opdrachtgever is met vijf Nederlandse vestigingen met 200 medewerkers en is actief in de techniek. Je komt meteen in dienst bij mijn opdrachtgever zelf.  Een informele sfeer samen met vakspecialisten aan gevarieerde en uitdagende projecten. Er is ruimte voor persoonlijke groei door middel van opleidingen en trainingen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken, kennis en no-nonsense, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers toe.

We bieden je een marktconform salaris(€2500-€3600 bruto per maand), 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig feestjes organiseert en elke donderdag hebben we een gezellige borrel!

Wat ga je doen:

Controleren van de crediteurenbetalingen, ingeboekte facturen en de grootboekadministratie. Door je voorliefde voor cijfers krijg je energie bij het ondersteunen van de Controller bij het maken van de maandelijkse rapportages en de jaarafsluiting. Voor het bijhouden van de subadministratie “materiële vaste activa” en het voorbereiden van de memoriaal boekingen draai jij je hand niet om. De financiële administratie bestaat uit 3 BV.’s. Je voert de werkzaamheden uit voor alle 3 de BV’s, en ziet daarin een uitdaging. Verder verwerk je bankmutaties, doe je de invoering of controles van diverse nota’s voor verzekeringen en pensioen. Het komt voor dat er specifieke betalingen gedaan moeten worden bijvoorbeeld aan het UWV, ook hier weet jij raad mee. Je accuratesse komt goed tot zijn recht bij het controleren en verwerken van de declaraties, kasmutaties en het verwerken van de VISA afschriften. Daarnaast biedt je ook ondersteuning bij het Wagenparkbeheer.

Verder help je bij de salarisadministratie: dat de salarisbetalingen correct en tijdig worden uitbetaald. Samen met de HR Assistent bereid je salarismutaties voor conform CAO en Arbeidsvoorwaardenboek. De salarisrun verwerk je in SD Worx (Cobra). Daarnaast verwerk je de salarisjournaalposten in de financiële administratie en doe je loonbelastingaangifte voor alle 3 de BV’s. Vanzelfsprekend ga je discreet en deskundig om met de gegevens. 

Wie ben jij:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding bijvoorbeeld Moderne Bedrijfsadministratie (MBA);
  • Werkervaring in financieel administratieve functie
  • Accuraat, leergierig en gedreven
  • Kennis van personeels- en salarisprogramma’s, SD Worx, Accountview is een pré;
  • Relevante kennis van Office 365, met de nadruk op Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beheersing van de Engelse taal is een pré, dit in verband met de Engelstalige rapportages naar onze holding. 

Interesse:

Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig