06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Wat bieden we jou?

Veel kansen en werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Daarnaast:

  • Een goed salaris(tussen de €2650 en €3500 bruto per maand bij fulltime)
  • Een goede start: een inwerkprogramma op diverse afdelingen, zodat je precies weet wat we doen
  • Kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld tot accountmanager
  • Opleidingsmogelijkheden bij onze Sales Academy.

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor tevreden klanten. Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt. Je belt, mailt en skypet met klanten. Jij slaat bruggen tussen de klant en onze accountmanager. Tussen de planning en de buitendienst. Tussen een vraag en een opdracht.

Je wacht niet alleen af tot de telefoon gaat. Je belt klanten ook zelf op. Zijn ze tevreden over onze dienstverlening? Een aantal kleine klanten beheer je zelf. De grotere klanten pak je samen op met een accountmanager binnen jullie rayon. Daarvoor maak jij calculaties, stelt offertes en rapporten op en verwerkt alles in ons CRM-systeem.

Je werkt niet alleen. Samen met je collega’s van Sales Binnendienst beginnen jullie op maandag met een weekstart. Jullie bepalen de planning van de week en wie wat doet. Maar je bent ook niet te beroerd om collega’s uit de brand te helpen als dat nodig is. Daarom neem je op dinsdag een aantal telefoontjes over van een collega, terwijl je op donderdag meedenkt met een offerte voor een grote klant. Het mooiste moment van de week: de klacht die jij wist om te buigen tot een vernieuwd contract.

Wat neem jij mee?

De spin in het web en de havik met overzicht. Dit betekent dat je met veel dingen tegelijk bezig kunt zijn en tóch het overzicht behoudt. Daarnaast heb je als medewerkers Sales Binnendienst een neus voor kansen: hoe zorg je voor tevreden klanten? Daarvoor wissel je creativiteit af met zorgvuldigheid. Aan de ene kant bedenk je slimme oplossingen. Aan de andere verwerk je die zorgvuldig in onze administratie.

  • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau en bent goed met taal en woorden: van een enthousiast gesprek tot een foutloze mail.
  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht, en stressbestendig.
  • Je werkt graag samen en kunt zelf prioriteiten stellen.

Wie is mijn opdrachtgever?

Mijn opdrachtgever in Amsterdam Westpoort is een logistiek bedrijf. Het bedrijf bestaat uit ruim 200 vestigingen in negen landen. Hun vermogen om klanten lokaal te bedienen, is een belangrijke onderscheidende factor en ligt aan de basis van hun aanbod

Interesse?

Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €2.650,00 – €3.500,00 per maand