Vacatures

Commercieel Binnendienst Medewerker(32-40 uur)

Mijn opdrachtgever, een informeel gezellig familiebedrijf in IJmuiden, beschikt over een eigen laboratorium en over eigen productiefaciliteiten. Daardoor zijn ze in de markt leidend in nieuwe ontwikkelingen en kunnen ze van uit hun deskundigheid de verwerkers van hun producten uitstekend ondersteunen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit een teamleidster en twee andere commercieel binnendienst medewerksters.

De functie is heel veelzijdig: aan de ene kant ondersteun je de Accountmanagers Buitendienst. Aan de andere kant bouw je een goede relatie op met de bestaande klanten en verzorg je de juiste (administratieve) afhandeling van het hele verkoopproces. Om dit werk goed te kunnen doen, ben je proactief en bereid om mee te denken in het gehele commerciële proces. Je ziet commerciële kansen en denkt mee in het verbeteren van de procedures. Je bent attent waardoor onze klanten ze zich bij jou op hun gemak voelen. Ongeveer 10% van je tijd, besteed je aan acquisitie(afspraken inplannen voor de buitendienst). Daarnaast ben je een echte spin in het web met een goede helikopter view. Je schakelt tussen de diverse afdelingen om het hele verkoopproces, van klant tot order, zo goed mogelijk af te ronden.

Voor deze afwisselende functie zoek ik:
*iemand met minimaal 2 jaar ervaring op een commerciële binnendienst/soortgelijke functie
*goede communicatieve en commerciële vaardigheden
*passie, klantgerichtheid, pro activiteit en de wil om productkennis op te doen
*iemand die minimaal 32 uur per week beschikbaar is

Het betreft een baan voor onbepaalde tijd. Salaris is afhankelijk van werkervaring en ligt tussen de €2200 en €3000 bruto per maand. De functie is zowel fulltime als 32 uur per week in te vullen.

Leuk als je reageert! Je kunt je CV naar mij mailen. Motivatiebrief is niet nodig.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →