06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Callcenter Medewerker inbound 32 uur

Voor het hoofdkantoor in Haarlem is mijn opdrachtgever op zoek naar:

 Callcenter Medewerker 32 uur per week

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s van de afdeling Klantenservice verzorg je de herhaalbestellingen van onze producten. Ons klantenservice team streeft naar een optimaal servicelevel waarbij een tevreden klant altijd het einddoel is. In deze functie staat de telefoon “roodgloeiend” en zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de telefonische bestellingen en de administratieve afhandeling hiervan. De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Wat neem je mee?

  • MBO werk- en denkniveau. Computerervaring en administratief inzicht.
  • Minimaal 1 jaar recente ervaring op een callcenter. Zonder deze ervaring heeft het geen zin om te solliciteren. Echt callcenterervaring en dus niet klantenservice ervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Proactieve houding en klant-, oplossings- en resultaatgericht maar ook nauwkeurig.
  • Je werkt graag zelfstandig maar verliest het gezamenlijk resultaat nooit uit het oog.

Gloeiende oren en de beste resultaten
Jouw drijfveren? Je kijkt uit naar elk telefoontje en vindt het een uitdaging om de klantvraag juist te interpreteren zodat je goed aan kan sluiten op de behoefte van die klant. Betrokkenheid en gedrevenheid om de beste resultaten te behalen is voor jou een tweede natuur. Jouw werkdag is pas positief afgesloten als je oren gloeien en je er zeker van bent dat je jouw klanten naar tevredenheid hebt geholpen.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige parttime baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen.  Salaris ligt tussen de €2270 en €2870 bruto per maand afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Mail dan zo snel mogelijk je cv!