Vacatures

Binnendienst Medewerker/Starter

Mijn opdrachtgever is werkzaam in de verpakkingsbranche. Een informeel gezellig team van 18 mensen in een prachtig vernieuwd pand. Je gaat je hier beslist snel thuis voelen. Verpakkingen zijn een hot topic op dit moment. Het gaat in de media veel over verpakkingen en de plastic soup. Daarnaast is het door het enorme aanbod van producten erg belangrijk om zo goed mogelijk op te vallen op in het schap. Verpakkingen zijn continue in ontwikkeling en het is dan ook een leuke branche om in werkzaam te zijn.

Commercieel Medewerker Binnendienst. (40 uur p/w)

Functieprofiel
We zoeken een klantgerichte, zelfstandige, ondernemende én enthousiaste collega die betrokken is bij de organisatie als geheel. Als commercieel medewerker binnendienst vorm je de spil tussen de klant en leverancier. Je houdt je bezig met het beheren van de orderadministratie, maakt offertes en ondersteund het salesteam. Het opbouwen van een goede relatie met de klant staat hierbij centraal. Je onderhoudt dan ook dagelijks contact met klanten. Tevens bewaak je inkooporders op o.a. levertijden, prijzen en kwaliteit en draag je zorg voor behandeling van zowel in- als verkoopissues en het versturen van monsters. Daarnaast beheer en bewaak je de voorraad. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team waar plezier en samenwerken hoog in het vaandel staan. Er bestaat voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Wat zoeken wij?
Een klantgerichte, gedreven en accurate fulltime collega met focus op resultaat. Je beschikt over MBO 4 werk- en denk niveau en goede communicatieve vaardigheden. Kennis van MS Office en een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Ben je (bijna) schoolverlater met een MBO 4 diploma? Dan ben je ook van harte welkom. Pas starten in september met je nieuwe baan is ook prima.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we een informele cultuur, prettige werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en passende arbeidsvoorwaarden.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →