06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Voor een notariskantoor in het centrum van Haarlem ben ik op zoek naar een administratief medewerker. Het betreft hier een functie die fulltime of parttime te vervullen is, dat is in 30, 34 of 38 uur.
Salarisindicatie ligt tussen de €2200 en €3000 bruto per maand bij fulltime.

Er werken zo’n 18 mensen op het kantoor. Een maatschappelijk betrokken kantoor. Ze staan midden in de samenleving en ondersteunen vanuit dit besef diverse instellingen, goede doelen en organisaties. Als Assistant kom je te werken op het notariaat ondernemingsrecht.

Een overzicht van de werkzaamheden:

  • Opstellen en afhandelen van akten. Je verzamelt de gegevens en controleert of alles juist en compleet is. Verzorgt de inschrijving van mensen en wijzigt statuten. Tevens zorg je voor de nota en het inschrijven van de akte bij het Kadaster of Kamer van Koophandel.
  • Je beheert de digitale en hard copy dossiers. Dit doe je door inkomende en uitgaande stukken te verwerken en te filen. Op die manier kan iedereen alles weer goed terugvinden.
  • Uitwerken en eventueel aanpassen van verschillende (juridische) documenten en communicatie.
  • En ook zorg je voor een goed verloop van het declaratieproces, plan je eens een afspraak in of maak je een boeking in orde.

Deze werkzaamheden zijn misschien nog nieuw voor jou. Vind jij het leuk om een belangrijke rol te spelen in het (administratieve) proces waar nauwkeurigheid is vereist net als het in de gaten houden van deadlines en ervoor zorgen dat alles compleet is? Dan ligt hier een mooie kans en kunnen de ervaren collega’s jou de kneepjes van het vak leren. Voor je het weet draai je volledig mee op dit notariaat.

Assistent notariaat; waarom past deze functie bij jou?

Ben je iemand die graag als assistent, ofwel secretaresse werkzaam is, die sterk is in (administratieve) processen en die heel leergierig is? Dan kan dit jouw baan zijn.

Heb je al ruime ervaring als notarieel / juridisch secretaresse, ook dan is dit een heel mooie functie. Ook kan ervaring binnen de vastgoed (bijv. makelaardij), trust, investeringsmaatschappij en dergelijke organisaties goed passend zijn voor de rol als assisant notariaat.

Deze organisatie staat voor veel open!

Ze zien graag dat jij administratief sterk onderlegd bent en als vereiste hebben zij dat je een goede kennis hebt van de Nederlandse taal.

Interesse

Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.