Vacatures

Assistent Accountant pte/fte

Werken bij mijn opdrachtgever, een administratiekantoor in IJmuiden, betekent werken in een heel toegankelijk bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur. Onze 6 professionals houden de lijnen met de klanten kort en zeer persoonlijk. Professioneel en persoonlijk.
De Samenstelpraktijk bedient het gehele MKB, van éénpitters tot middelgrote organisaties in diverse sectoren.

Als assistent stel je in samenspraak met een accountant jaarrekeningen op en leg je je bevindingen vast met in acht name van de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Je onderhoudt contact met de klant en bent mede verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden. Je bent alert en signaleert mogelijke dilemma’s bij de uitvoering van je werkzaamheden. Je bent daarbij in staat om oplossingen te bedenken en proactief mee te denken met de klant èn je collega’s.

Je bent ambitieus, enthousiast en leergierig. Je hebt je studie HBO (nagenoeg) afgerond. Of hebt ruime ervaring op een accountantskantoor en bent bezig met een HBO opleiding in die richting. Je bent communicatief en adviesvaardig en je weet hoe je deze talenten effectief kan inzetten. Wij gaan er van uit dat je kennis up-to-date is en dat je je graag inzet om je kennis op hoog niveau te houden. Je bent niet bang om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, maar je wil ook kunnen rekenen op een goede inwerkperiode. Het is mooi meegenomen wanneer je meer dan gemiddeld affiniteit met IT hebt en je je vaardigheden op dit gebied verder wil ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Mail me dan zo snel mogelijk je cv. De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

Posted in: Administratieve Vacatures

Leave a Comment (0) →