06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Voor mijn opdrachtgever in Utrecht(gelegen op het industrieterrein) ben ik op zoek naar een fulltime administratieve duizendpoot. Mijn opdrachtgever is een familiebedrijf in de technische branche. Een respectvolle, collegiale omgeving waarin werk van hoge kwaliteit gevraagd, gemaakt en geleverd wordt. Er werken zo’n 150 mensen verspreid over verschillende vestigingen in Nederland. De vestiging in Utrecht bestaat nu ruim een jaar. Er werken ongeveer vijf mensen waaronder de vestigingsmanager, een magazijnmeester, projectleider en werkvoorbereider. ’s Ochtend is het wel een drukke boel want dan komen alle monteurs hun materiaal op halen. Het is de bedoeling dat jij de vestiging in Utrecht administratief gaat ondersteunen.

Wat ga je doen:

*telefoon en mail

*orders/werkbonnen aannemen en invoeren

*inplannen afspraken, verzetten afspraken

Zo’n 30% van de tijd heb je contact met klanten en de overige tijd houd je je bezig met alle administratief voorkomende werkzaamheden. Als je een stuk werkvoorbereiding kan oppakken is dat helemaal geweldig.

 

Wie zoeken wij:

*Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke baan

*Je hebt HBO werk/denkniveau en je bent iemand die kan meedenken over hoe dingen efficiënter kunnen

*Je bent zelfstandig en weet je eigen weg te vinden

*Je bent klantgericht, nauwkeurig, initiatiefrijk, een aanpakker en je vindt het leuk om in een team met mannen te werken

*Je bent fulltime beschikbaar

 

Wat bieden wij:

De eerste zes maanden is de functie op uitzendbasis. Daarna treed je in dienst bij mijn opdrachtgever zelf. Salarisindicatie ligt tussen de €2300 en €2500 bruto per maand. Mijn opdrachtgever valt onder de Metaalcao. Dus pensioen, reiskosten zijn goed geregeld en in vaste dienst heb je naast 24 vakantiedagen ook nog 13 adv dagen. Er zijn meer dan genoeg doorgroei en opleidingsmogelijkheden; er is zelfs een eigen academy. En regelmatig worden er leuke dingen georganiseerd; van BBQ’s, kerstontbijtjes tot en met bedrijfsfeesten.

Interesse?

Mail zo snel mogelijk je cv. Motivatiebrief is niet nodig.