06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Kun jij orde in de chaos scheppen? Techneuten helpen met de administratie? Ben je parttime beschikbaar? Woonachtig in de omgeving van IJmuiden?

Lees dan snel verder:

Voor mijn technische opdrachtgever in IJmuiden ben ik op zoek naar een administratief projectmedewerker parttime. Het bedrijf is prachtig gelegen aan het water. Elke middag staat er een lekkere lunch voor je klaar in de kantine. Er werken zo’n 10 mensen. Allemaal mannen en een vrouwelijke officemanager. Er komt een nieuw project aan dat ongeveer een jaar gaat duren. Omdat de werkzaamheden daardoor te veel worden voor de officemanager, zoeken we iemand die haar kan ondersteunen. Het overgrote deel van de administratie voor het project komt voor jouw rekening.

Te denken valt onder andere aan:
• Boeken en checken project rekeningen
• Maken bestelbonnen
• Verzamelen en beheer van technische documentatie van toeleveranciers
• Beheer project correspondentie via contracten, e-mail etc…
• Project planning bijhouden (afhankelijk van de skills van de kandidaat)
• Nabellen verzonden documentatie

Kijkend naar onze project organisatie zoals deze nu is, graag een persoon met accurate werkwijze die ‘orde’ in de project chaos kan scheppen. We zijn voornamelijk techneuten en onze specialiteit en interesse ligt niet op het gebied van administratieve ordening. Verder kun je goed zelfstandig werken. Omdat het een internationaal bedrijf is, moet je Engels ook op orde zijn.

Voorkeur gaat uit naar 5 halve dagen, dus ongeveer zo’n 24 uur per week. Het kunnen eventueel meer uren worden. Dus flexibiliteit is gewenst.

Afhankelijk van het opleidingsniveau en persoonlijke skills van de beschikbare kandidaat kan dit eigenlijk ook een “niet technische’ projectleider functie worden/zijn.

We gaan uit van detachering(uitzendbasis) met mogelijkheid tot een contract afhankelijk van de verdere groei ontwikkelingen van ons bedrijf. Salarisindicatie ligt rond de €2300-€3000 bruto per maand bij fulltime.

Interesse? Mail zo snel mogelijk je cv. Motivatiebrief is niet nodig.