06 - 50 525 029 info@imstaffing.nl

Mijn opdrachtgever is een productiebedrijf in Hoorn, Naast het maken van goederen, verlenen zij ook service en reparaties. Zij zijn per direct op zoek naar een administratief commercieel binnendienst medewerker voor minimaal 32 uur.

Wat ga je doen?

Onze nieuwe medewerk(st)er is een duizendpoot, want hij/zij is verantwoordelijk voor de gehele administratieve afwikkeling van het commerciële proces en de contactpersoon voor onze klanten.

Hij/zij zorgt er voor dat het ERP systeem met klantenorders altijd up-to-date is en ook adviseert en informeert hij/zij onze klanten en potentieel nieuwe klanten over het gehele proces van onze producten, spare parts, reparaties en services. Daarnaast heeft de medewerk(st)er een actieve rol in de verkoop.

Het commerciële inzicht en het werken in teamverband komt naar voren bij het verzamelen van klantspecificaties, documentatie en informatie verstrekt door onze Sales en Technische specialisten zodat onze nieuwe medewerk(st)er offertes voor (onderdelen) verkoop kan opstellen en bij het versturen van reparatie offertes en facturen.

Wie ben jij?

  • Een MBO-4 niveau met commerciële ervaring en financiële affiniteit
  • Kennis en ervaring in het opstellen van offertes, pricing, orderverwerking
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits en Frans is een pre.
  • Computervaardigheden (Microsoft office, Exact & Synergie is een pre)

 Door de afwisseling in taken, verantwoordelijkheid en opvolging is hij/zij ook gewend overzicht te houden, snel te schakelen, accuraat, stressbestendig en werkt hij/zij georganiseerd en gestructureerd.

 Wat bieden wij?

 Het betreft bij voorkeur een fulltime invulling maar als de juiste kandidaat zich meldt is parttime (4 dagen) ook bespreekbaar. De dagen zullen dan in onderling overleg met de overige 2 medewerksters worden ingevuld.

Onze werktijden zijn van 08.30 uur tot 17.00 uur met een half uur lunchpauze.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden met eventuele uitloop en op termijn een mogelijke vaste aanstelling.

Het bruto fulltime maandsalaris ligt tussen de E 2.300,- en E 2.800,- afhankelijk van kennis en ervaring.

Interesse?

Mail zo snel mogelijk je cv! Motivatiebrief is niet nodig.