Vacatures

Duitstalige Binnendienst Medewerker

Duitstalige Binnendienst Medewerker

Beheers jij de Duitse taal uitstekend? En heb je een (para) medische achtergrond? Bijvoorbeeld als verpleegkundige, fysiotherapeut, doktersassistent, een medische studie (hoeft niet afgerond te zijn) of iets dergelijks? Op zoek naar een nieuwe baan? Misschien is de functie van Medisch Acceptant dan iets voor jou.

Mijn opdrachtgever zorgt voor het medische acceptatiebeleid bij de aanvragen van diverse soorten verzekeringen. Dit houdt in dat je medische risico’s zult beoordelen van cliënten. Denk hierbij aan gezondheidsrisico’s en overlijdensrisico’s. Je maakt als Duits Medisch Acceptant deel uit van de afdeling Acceptatie voor Duitstalige cliënten. Daarbinnen ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van diverse aanvragen en de correspondentie rondom een aanvraag. Indien nodig kun je in overleg met een medisch adviseur een advies uitbrengen.

Functie eisen:
• Nauwkeurig, zelfstandig, klantvriendelijk en stressbestendig.
• Om een zo goed mogelijke beoordeling te maken conform de richtlijnen van de verzekeraar zoeken wij iemand met een medische achtergrond. Dat kan zijn als verpleegkundige, fysiotherapeut, doktersassistent, arts o.i.d.
• Daarnaast beschik je over een goede kennis van de Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wij bieden:

Als Medisch Acceptant ga je een mooie carrière tegemoet bij een groeiend internationaal bedrijf. Na de inwerkperiode zijn er ook mogelijkheden om regelmatig vanuit thuis te werken. Voor deze functie geldt een bruto uurloon van rond de € 11,00 bruto per uur.

Posted in: Commerciële Vacatures

Leave a Comment (0) →